Pelicanii albi în grup la apus.

Tulcea – „Lacul cu pasări”

Plecare din Tulcea la ora 9:30 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 2 ore

Pret: 120 lei / persoana

Cel mai scurt traseu al nostru, de 2 ore, Tulcea - Lacul cu Păsări, promite să dezvăluie frumusețea naturală a Deltei și să ofere o incursiune captivantă în lumea fascinantă a faunei și florei locale.

Puncte de Interes:
  • Tulcea - Plecăm de la pontonul Deeper Blue, situat în inima falezei din Tulcea, poarta de intrare în Delta Dunării. Orașul este bogat în istorie și tradiție, iar pe măsură ce ne îndreptăm către aventura noastră, putem admira arhitectura specifică și atmosfera plină de farmec.
  • Canal Mila 36 - Navigăm pe Canalul Mila 36, o porțiune emblematică a Deltei. Aici, priveliștea înconjurătoare este una spectaculoasă, cu vegetație bogată și o varietate de păsări acvatice. Ghizii noștri experimentați vă vor împărtăși informații valoroase despre habitatul unic al Deltei.
  • Canal Sireasa Nord și Sud - Urmărim apoi Canalul Sireasa Nord și explorăm frumusețea acestor meandre printre stuf și papură. Diversitatea plantelor acvatice și a speciilor de păsări vă vă uimi, iar camera foto vă fi cu siguranță indispensabilă pentru a captura aceste momente magice.
  • Lacul Purcelu - Ajungem la pitorescul Lac Purcelu, un refugiu pentru o varietate de viețuitoare. Aici, puteți admira nu doar păsări acvatice, ci și flora acvatică fascinantă. Ghidul nostru vă vă împărtăși povești captivante despre viața sălbatică locală.
  • Întoarcerea la Tulcea - Ne întoarcem pe Canalul Sireasa Sud, intrăm apoi în Canalul Mila 36, aducându-vă înapoi în pitorescul oraș Tulcea. Pe tot parcursul călătoriei, aveți ocazia să vedeți și să fotografiați din nou peisaje uimitoare și să înregistrați amintiri de neuitat.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator