Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipă dedicată pasionaților de natură și aventură, gata să transformăm excursiile tale în Delta Dunării în experiențe de pus în ramă.

Cu Deeper Blue vei călători în confort și siguranță, pe ape liniștite și canale pline de mister. Ambarcațiunile noastre nu sunt doar mijloace de deplasare, ci adevărate capsule temporale care te conduc prin poveștile Deltei Dunării.

Șoferii noștri, ghizi experimentați născuți și crescuți în inima deltei, îți vor deschide ferestrele către peisaje uimitoare, păsări unice și floră bogată, creând astfel o conexiune autentică între tine și natură. Călătoria ta în deltă devine o incursiune în timp, unde fiecare moment te îndrumă către descoperirea miracolelor ascunse ale acestui colț de paradis.

Descoperă magia tururilor Deeper Blue și lasă-ne să transformăm fiecare cursă într-o aventură ce va dăinui în amintirea ta mult timp după ce ai părăsit aceste meleaguri minunate.

Respectăm natura

Practicăm și încurajăm turismul ecologic, fără impact negativ asupra mediului.

Doar ghizi locali

Echipa de conducători de ambarcațiuni e formată doar din localnici, adevărații ghizi ai deltei.

Parteneriate

Colaborăm cu diferite pensiuni din deltă, locuri unde poți mânca tradițional sau chiar înopta.

Tururi de fotografie

Oferim și pachete pentru pasionații de birdwatching sau fotografie wildlife.

Ce oferim


Călătorii în Armonie cu Natura

Credem în călătorii care nu numai că îți aduc bucurie, dar și contribuie la păstrarea frumuseții naturale. Suntem pionieri ai turismului ecologic în Delta Dunării, oferind excursii ce respectă echilibrul fragil al acestui ecosistem. Cu flota noastră de vehicule ecologice și ghizi autentici (localnici), te invităm să descoperi un paradis natural fără urme de impact negativ, unde fiecare excursie devine o contribuție la conservarea acestui colț de lume prețios.


Experiențe Exclusive în Inima Deltei

Cu Deeper Blue, călătoriile sunt mai mult decât o simplă deplasare. Suntem dedicați să îți oferim experiențe de neuitat în mijlocul măreției acestui areal unic în Europa. Fie că ești în căutarea aventurii sau a relaxării, fiecare excursie cu noi este o incursiune în poveștile naturii. Cu ghizi pasionați și vehicule premium, trebuie doar să alegi unul din tururile listate pe site și-ți garantăm că vei fi proiectat într-un univers al peisajelor pitorești și al aventurilor autentice.


Confort și Siguranță la Orice Pas

Suntem o echipă dedicată de profesioniști, ghizi pasionați și șoferi experimentați, uniți de dragostea comună pentru Delta Dunării. Cu fiecare excursie, ne propunem să îți oferim nu doar un serviciu, ci o experiență personalizată care să îți rămână în inimă și să te facă să revii cu prima ocazie. Hai în deltă alături de noi și fii martor la magia călătoriilor intr-un ecosistem unic!


Bunătăți și tradiții deltaice

Pachetele noastre includ, pe lângă vizitarea celor mai pitorești și spectaculoase zone din deltă, și programe artistice lipovenești și gustări de preparate culinare specifice zonei. Muzica acestor ansambluri folclorice te va teleporta într-o lume de mult apusă, însă vei fi adus cu picioarele pe pământ de bucatele tradițional deltaice, plecând de la toate variațiile de feluri derivate din pește, până la blinii cu iaurt și ierburi și plăcintele lipovenești.