Rezervați acum și descoperiți fascinația Deltei Dunării!

Excursii în Delta Dunării

Delta Dunării este un paradis al biodiversității, oferind adăpost pentru o gamă variată de specii de păsări, pești și plante. Pe traseul nostru, vă puteți aștepta să întâlniți pelicani, cormorani, lebede, precum și alte păsări migratoare fascinante. În plus, vegetația diversă, formată din stuf, papură și nuferi, vă va impresiona cu frumusețea sa naturală.

Această experiență unică vă aduce mai aproape de natură și vă oferă ocazia de a explora minunile Deltei Dunării. Rezervați acum și fiți martorii unei călătorii memorabile, plină de aventură și descoperiri!

Tulcea – „Lacul cu pasări”

Pelicanii albi în grup la apus.

120 Lei

Tulcea – „Lac Nebunu”

Lebădă zburând deasupra apei la apus.

150 Lei

Tulcea – Mila 23

Apus lacustru cu barcă în prim-plan.

200 Lei

Tulcea – Mila 23 – Letea

Șalupă pe apă cu pasageri, zi însorită.

250 Lei

Tulcea – Mila 23 – Sulina

Far vechi pe râu la apus.

250 Lei

Tulcea – Mila 23 – Pădurea Caraorman

Masa din beton sub copac secular în pădure.

250 Lei

Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

Stradă pietonală, clădiri, cer albastru cu nori.

300 Lei

Tulcea – Sulina

Barcă pe râu, călătorie, natură, vară.

180 Lei

Tulcea – Mila 23 – Pădurea Caraorman – Sf. Gheorghe

Masă din piatră în pădure, ramețe în prim-plan.

300 Lei

Tulcea – Chilia – Mila 23

Lebădă albă pe apă, în natură.

250 Lei

Pentru a vă asigura o călătorie nu doar plăcută, ci și sustenabilă, vă rugăm să respectați următoarele reguli și sfaturi de bun simț:
  1. Respectați fauna și flora - Delta Dunării este un ecosistem fragil, așa că vă rugăm să admirați flora și fauna dintr-o distanță sigură. Nu deranjați păsările și animalele, și evitați colectarea plantelor.
  2. Aruncați gunoiul doar în locurile special amenajate - Păstrați Delta curată! Păstrați gunoiul cu dumneavoastră și aruncați-l doar în locurile special amenajate. Protejăm astfel habitatul natural și contribuim la menținerea ecologiei sănătoase a Deltei Dunării.
  3. Păstrați liniștea - Delta Dunării este un sanctuar de liniște pentru multe specii de păsări. Vă rugăm să păstrați un nivel scăzut de zgomot pentru a nu deranja aceste creaturi și pentru a vă bucura de sunetele naturii în liniște.
  4. Nu hrăniți animalele sălbatice - Chiar dacă intenția este bună, hrănirea animalelor sălbatice poate perturba dieta lor naturală și poate crea dependențe nocive. Lăsați natura să-și urmeze cursul și să se regleze singură.
  5. Folosiți produse biodegradabile - Dacă aveți nevoie să folosiți produse de uz personal în timpul excursiei, optați pentru produse biodegradabile. Protejăm astfel calitatea apei și a habitatului.
  6. Informați-vă despre speciile locale - Cu cât cunoașteți mai mult despre fauna și flora Deltei Dunării, cu atât veți aprecia mai mult această experiență. Ghizii noștri sunt aici pentru a vă împărtăși informații fascinante despre fiecare specie întâlnită.
  7. Respectați indicațiile ghizilor - Ghizii noștri sunt bine pregătiți și cunosc fiecare colțișor al Deltei. Ascultați cu atenție indicațiile lor și respectați orice reguli locale pentru a vă asigura o experiență sigură și plină de descoperiri.
  8. Fotografiați, dar cu măsură - Fotografiile sunt minunate, dar evitați folosirea blitz-ului, mai ales în apropierea păsărilor. Lumina puternică poate deranja și stresa animalele. Capturați amintiri, dar cu respect pentru mediul înconjurător.

Acestea fiind spuse, suntem convinși că fiecare călătorie cu barca prin Delta Dunării va fi nu doar o aventură memorabilă, ci și un angajament pentru protejarea acestui colț unic de natură. Vă așteptăm să descoperiți frumusețea Deltei Dunării alături de Deeper Blue!

Pentru rezervari sunati la:

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj