Apus lacustru cu barcă în prim-plan.

Tulcea – Mila 23

Plecare din Tulcea la ora 10:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 4-5 ore

Pret: 200 lei / persoana

Acest itinerariu de 4-5 ore vă promite nu doar peisaje uimitoare, ci și o incursiune în minunata lume a faunei și florei deltaice.

Puncte de Interes:
  • Tulcea - Pornim din Tulcea, de la pontonul Deeper Blue de pe faleză, punctul de plecare al tuturor aventurilor noastre. Orașul oferă o privire asupra istoriei Deltei Dunării, iar plecarea noastră promite o călătorie plină de descoperiri.
  • Canal Mila 36 și Canal Sireasa Sud - Navigăm pe apele Canalului Mila 36 și Canalului Sireasa Sud, pătrunzând în inima Deltei. În această zonă, avem șansa de a observa păsări caracteristice acestui areal, precum cormoranii și egretele.
  • Canal Șontea Veche și Lac Băclănești - Ajungem într-un tărâm mirific explorând Canalul Șontea Veche și Lacul Băclănești. Aici, liniștea este întreruptă doar de ciripitul păsărilor, iar peisajul pitoresc este perfect pentru a vă conecta cu natura.
  • Lac Fortuna și Canal Șontea Lată - Urmărim apoi Lacul Fortuna și ne aventurăm pe Canalul Șontea Lată, oferindu-vă o privire în viețile fascinante ale animalelor acvatice. Flora diversă îmbogățește peisajul, creând un tablou vibrant.

Citeste mai mult

  • Canal Olguța și Mila 23 (Masă Opțional) - Explorăm Canalul Olguța, iar cei dornici de o experiență gastronomică pot opta pentru o masă în Mila 23, un sat pescăresc autentic. Aici, puteți gusta din bucătăria tradițională și vă puteți bucura de ospitalitatea localnicilor.
  • Canal Șontea Lată, Canal Babarada și Canal Sulina - Continuăm călătoria prin peisaje variate, traversând Canalul Șontea Lată, Canalul Babarada și intrând apoi în Canalul Sulina. Aici aveți ocazia de a observa o gamă variată de păsări, printre care și elegantele si mult căutatele lebede albe.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator