Lebădă albă pe apă, în natură.

Tulcea – Chilia – Mila 23

Plecare din Tulcea la ora 09:30 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 10 ore

Pret: 250 lei / persoana

Am pregătit o călătorie plină de mister și frumusețe, și vă invităm să explorați minunile Deltei Dunării printr-un itinerariu incitant, plin de peisaje uimitoare și experiențe autentice. Iată detaliile pentru traseul până la Mila 23, prin Chilia.

Puncte de Interes:
  • Tulcea: Plecăm din Tulcea, de la pontonul Deeper Blue din centrul falezei. Aventura începe pe Brațul Tulcea, oferindu-vă o privire asupra atmosferei autentice a acestui oraș plin de istorie.
  • Canal 36: Înaintăm pe Canalul 36, o călătorie captivantă prin canalele pline de viață ale Deltei, unde păsările acvatice și vegetația abundentă vă vor înconjura.
  • Pardina - Chilia Veche (Pauză 30 de Minute, Vizitarea Satului): Oprire în Pardina și Chilia Veche, unde veți putea descoperi farmecul satului tradițional de pescari, iar pauza vă va oferi ocazia să simțiți atmosfera autentică locală.
  • Canal Batoc - Mănăstirea de Călugări (Pauză): Continuăm pe Canalul Batoc, având șansa să vizităm Mănăstirea de Călugări, un loc liniștit și plin de spiritualitate, înconjurat de natură.

Citeste mai mult

  • Canal Eracle - Mila 23 (Pauză + Masă Opțional): Oprire în Mila 23, unde veți avea timp să savurați o masă locală opțională și să vă bucurați de peisajele pitorești ale Deltei.
  • Canal Olguța - Canal Șontea Lată - Lac Fortuna: Trecem prin canalele pitorești Olguța și Șontea Lată, unde veți descoperi minunatele lacuri Fortuna și Băclănești, locuri populate de numeroase specii de păsări și peisaje naturale uluitoare.
  • Canal Sireasa - Canal 36 - Întoarcere la Tulcea: Trecem prin Canalul Sireasa și Canalul 36 pentru a reveni la Tulcea, încheind astfel o zi memorabilă în mijlocul Deltei Dunării.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator