Masa din beton sub copac secular în pădure.

Tulcea – Mila 23 – Pădurea Caraorman

Plecare din Tulcea la ora 10:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 8 ore

Pret: 250 lei / persoana

Această excursie nu este doar o călătorie cu barca, ci și o incursiune în inima Deltei Dunării, unde veți descoperi viața sălbatică și peisajele unice care fac din această zonă un adevărat paradis natural. Iată itinerariul detaliat pentru traseul până la Caraorman.

Puncte de Interes:
  • Tulcea: Pornim din Tulcea, de la pontonul Deeper Blue, poarta de intrare în Delta Dunării, oferindu-vă o privire la atmosfera autentică și vibrantă a acestui oraș fluvial.
  • Canal Mila 36: Primul popas ne poartă pe Canalul Mila 36, unde avem o șansă unică să observăm diversitatea faunei și florei din zona deltaică.
  • Canal Sireasa Sud - Canal Șontea Veche: Navigăm pe canalele Sireasa Sud și Șontea Veche, înconjurați de peisaje naturale neschimbate de-a lungul timpului.
  • Lac Nebunu - Lac Băclănești - Lac Fortuna: Timp petrecut în lumea lacurilor pline de viață, unde vom putea observa păsările acvatice și plantele caracteristice Deltei Dunării.

Citeste mai mult

  • Mila 23 Sat (Pauză 30 de Minute): O scurtă oprire în Mila 23, un sat pitoresc de pescari, unde vă puteți relaxa și savura produse locale într-un cadru autentic.
  • Canal Dunărea Veche - Crișan: Trecem prin Canalul Dunărea Veche până la Crișan, unde ne vom bucura de o privire asupra vieții deltei și a atmosferei unice a așezării.
  • Lac Cuibul cu Lebede - Pădurea Caraorman: O ocazie unică să pătrundem în inima Deltei și să explorăm Pădurea Caraorman. Aici, veți avea șansa să vedeți lebede în habitatul lor natural, iar pentru cei dornici, oferim și o masă opțională în mijlocul naturii.
  • Crișan - Canal Sulina - Întoarcere la Tulcea: Călătoria se încheie cu o privire finală asupra Deltei pe Canalul Sulina, oferindu-vă ocazia să reflectați asupra frumuseții pe care ați explorat-o pe parcursul zilei.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator