Șalupă pe apă cu pasageri, zi însorită.

Tulcea – Mila 23 – Letea

Plecare din Tulcea la ora 10:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 8 ore

Pret: 250 lei / persoana

Itinerariul nostru de 8 ore, "Tulcea - Mila 23 - Letea," promite o incursiune captivantă prin habitatul natural divers al Deltei Dunării și, deși e destul de lung, promitem că nu vă veți plictisi.

Puncte de Interes:
  • Tulcea - Plecăm de la pontonul Deeper Blue situat în buza falezei din Tulcea, poarta fermecată către Delta Dunării, oferindu-vă o privire asupra bogăției culturale și istorice a regiunii.
  • Canal Mila 36 și Canal Sireasa Sud - Navigăm lin pe apele Canalului Mila 36 și Canalului Sireasa Sud, oferindu-vă ocazia de a observa diverse specii de păsări acvatice. Zona abundă în vegetație luxuriantă și promite o experiență captivantă atât pentru turiști cât și pentru aparatele lor foto.
  • Canal Șontea Veche și Lac Nebunu - Explorăm Canalul Șontea Veche și admirăm Lacul Nebunu, un loc plin de viață, unde puteți întâlni pelicani, cormorani și alte specii unice de păsări.
  • Lac Băclănești și Lac Fortuna - Ajungem în Lacul Băclănești și continuăm spre Lacul Fortuna, oferindu-vă o privire asupra diversității florei și faunei Deltei. Aici, puteți observa stuf și nuferi, un contrast magic de culori ce oferă un spectacol natural impresionant.

Citeste mai mult

  • Mila 23 Sat și Canal Heracleea - Explorăm Mila 23 Sat, un sat pescăresc autentic, pentru a vă oferi o incursiune culturală. Urmează Canalul Heracleea, unde veți putea admira peisaje autentice și sălbătice.
  • Canal Lopatna și Lac Matița - Traversăm Canalul Lopatna și ne îndreptăm spre Lac Matița, unde vă veți bucura de o atmosferă liniștită și de priveliști captivante.
  • Lac Merhei și Letea Sat (Vizită Pădure + Masă Opțional) - Explorăm Lacul Merhei și ajungem în satul Letea, unde aveți opțiunea de a vizita Pădurea Letea, una dintre cele mai vechi păduri de nisip din Europa. O masă opțională vă așteaptă pentru a gusta din bucatele tradiționale locale.
  • Canal Madgearu și Dunărea Veche - Navigăm prin Canalul Madgearu și explorăm Dunărea Veche, oferindu-vă o perspectivă unică asupra Deltei Dunării și a naturii sale sălbatice.
  • Canal Sulina și Întoarcerea la Tulcea - Traversăm Canalul Sulina și ne întoarcem la Tulcea, încheind astfel această călătorie deosebită prin Delta Dunării.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator