Far vechi pe râu la apus.

Tulcea – Mila 23 – Sulina

Plecare din Tulcea la ora 10:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 8 ore

Pret: 250 lei / persoana

Suntem încântați să vă oferim o experiență memorabilă în Delta Dunării, printr-un traseu captivant care începe în Tulcea și te conduce prin locuri pitorești până în Sulina. Iată itinerariul detaliat.

Puncte de Interes:
  • Tulcea: Aici începe călătoria ta prin Deltă. Punctul de întâlnire este pontonul Deeper Blue, aflat în centrul falezei. Aici vei simți atmosfera autentică a regiunii, înconjurat de peisaje pitorești și de spiritul liniștit al apelor dunărene.
  • Canal Mila 36: Odată ce părăsim Tulcea, ne îndreptăm către Canalul Mila 36, unde vei avea ocazia să admiri biodiversitatea unică a Deltei și să descoperi păsările și flora specifice acestui ecosistem.
  • Canal Sireasa Sud - Canal Șontea Veche: Aceste canale te vor purta prin peisaje desprinse din basme, unde vei fi învăluit de liniștea și frumusețea specifice acestui areal.
  • Lac Nebunu - Lac Băclănești - Lac Fortuna: Ne aventurăm în lumea lacurilor pitorești, unde vei întâlni o varietate de specii de păsări și vei putea să te bucuri de frumusețea natural deltaică.

Citeste mai mult

  • Mila 23 Sat (Pauză 30 de Minute): Poposim în Mila 23, unde vei avea ocazia să te relaxezi și să te bucuri de atmosfera autentică a satului de pescari, în timp ce savurezi o gustare locală.
  • Canal Dunărea Veche - Canal Sulina: Continuăm călătoria noastră prin canalele Deltei, explorând meandrele Dunării și descoperind locuri cu o energie aparte.
  • Sulina (Timp Liber de Vizită 3 Ore): Ajungem în Sulina, orașul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Aici vei avea timp să explorezi, să vizitezi obiective turistice locale și să te bucuri de atmosfera unică a acestui oraș marin.
  • Canal Sulina - Întoarcere la Tulcea: Întoarcerea către Tulcea este prilejul să retrăiești peisajele fascinante ale Deltei și să reflectezi la frumusețea acestui ecosistem unic.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator