Barcă pe râu, călătorie, natură, vară.

Tulcea – Sulina

Plecare din Tulcea la ora 10:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 8 ore

Pret: 180 lei / persoana

Alăturați-vă nouă pentru o zi de explorare și liniște, unde sunetele naturii și peisajele idilice vă vor fermeca inimile. De la stolurile de păsări migratoare în zbor până la vegetația luxuriantă de-a lungul canalelor, veți fi martor la frumusețea naturală a Deltei Dunării. Iată itinerariul detaliat pentru traseul până la Sulina și retur.

Puncte de Interes:
  • Tulcea: Începem aventura noastră din Tulcea, orașul-port al Deltei Dunării, de la pontonul Deeper Blue aflat în centrul falezei. Pe măsură ce ne îndreptăm spre brațul principal al Dunării, veți fi captivați de frumusețea acestui ecosistem unic.
  • Brațul Tulcea: Intrăm pe Brațul Tulcea, unde natura se desfășoară într-un dans spectaculos de ape, tufișuri și păsări.
  • Canal Sulina: Ne îndreptăm apoi spre Canalul Sulina, o arteră acvatică ce leagă brațul principal de orașul Sulina. Admirați vegetația luxuriantă și păsările care își găsesc refugiul în această zonă.
  • Sulina Oraș (Timp Liber de Vizită 4 Ore): Ajungem în pitorescul oraș Sulina, cu o istorie bogată și arhitectură captivantă. Aveți timp să explorați atracțiile locale, să vă bucurați de deliciile culinare și să vă relaxați pe malul mării.

Citeste mai mult

  • Canal Sulina - Întoarcere la Tulcea: Continuăm aventura noastră pe Canalul Sulina, reluând drumul către Tulcea. Pe parcurs, puteți observa flora și fauna care își fac simțite prezența în această regiune unică.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator