Stradă pietonală, clădiri, cer albastru cu nori.

Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

Plecare din Tulcea la ora 09:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 11 ore

Pret: 300 lei / persoana

Fiecare moment din această călătorie este o oportunitate de a descoperi fauna și flora diversă a Deltei Dunării. De la tufe cu nufăr și lebede la păduri de salcâm și canale cu nufări, fiecare loc te întâmpină cu surprize naturale fascinante. Iată itinerariul detaliat pentru traseul nostru cel mai lung, de 10 ore.

Puncte de Interes:
  • Tulcea: Plecăm din Tulcea, orașul-port și intrarea ta în minunata Deltă. Ne întâlnim la pontonul Deeper Blue de pe faleză. Aici încep aventurile turiștilor în căutare de povești ale fluviului.
  • Canal Mila 36: Începem călătoria pe Canalul Mila 36, un loc de poveste unde păsările se joacă în razele soarelui, iar natura îți țese povești cu fiecare undă.
  • Canal Sireasa Sud - Canal Șontea Veche: Navigăm prin canalele Sireasa Sud și Șontea Veche, unde viața sălbatică dezvăluie misterul Deltei Dunării.
  • Lac Nebunu - Lac Băclănești - Lac Fortuna: Admirați frumusețea lacurilor care oglindesc cerul, locuri în care lebedele și alte păsări acvatice își găsesc adăpost.

Citeste mai mult

  • Mila 23 Sat: Poposim în Mila 23, un sat pitoresc unde timpul pare să se oprească, pentru o scurtă oprire și pentru a savura atmosfera autentică a vieții deltei.
  • Canal Heracleea - Canal Lopatna - Lac Matița - Lac Merhei: O incursiune prin canalele ascunse, unde vei întâlni plante acvatice și păsări rare în habitatul lor natural.
  • Letea Sat (Vizită Pădure + Masa Opțional): Intrăm în Pădurea Letea, un tărâm al celebrilor cai sălbatici și al dunelor de nisip, unde veți descoperi flora unică și veți putea gusta deliciile locale într-un cadru natural de excepție.
  • Canal Bărbosu - Canal cu Nuferi - Canal Cardon: Continuăm pe canalele fermecate, oferindu-vă priveliști care vă vor rămâne întipărite în memorie.
  • Sulina Oraș (Vizită): Ajungem în Sulina, unde veți explora orașul cu o istorie fascinantă și veți descoperi arhitectura sa captivantă.
  • Canal Sulina - Întoarcere la Tulcea: Încheiem călătoria cu o retragere liniștită spre Tulcea, savurând peisajele unice ale Deltei Dunării.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator