Masă din piatră în pădure, ramețe în prim-plan.

Tulcea – Mila 23 – Pădurea Caraorman – Sf. Gheorghe

Plecare din Tulcea la ora 09:00 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 11 ore

Pret: 300 lei / persoana

Alăturați-vă Deeper Blue pentru o zi plină de aventuri și redescoperiți minunile Deltei Dunării! De la păsări exotice la specii de plante rare, fiecare loc din acest traseu vă va oferi o experiență unică în conexiune cu natura. Iată itinerariul detaliat pentru traseul 2 până la Caraorman.

Puncte de Interes:
  • Tulcea: Începem aventura din Tulcea, de la pontonul Deeper Blue, aflat în buza Dunării, fix în centrul falezei tulcene. Orașul-port vă va întâmpina cu atmosfera sa autentică și cu o istorie bogată.
  • Canal Mila 36: Înaintăm pe Canalul Mila 36, unde veți avea ocazia să vedeți primele priveliști ale Deltei, cu vegetație bogată și păsări migratoare ce își găsesc adăpost în această zonă.
  • Canal Sireasa Sud - Canal Șontea Veche: Continuăm călătoria prin canalele Sireasa Sud și Șontea Veche, unde liniștea și natura se îmbină într-un peisaj de basm.
  • Lac Nebunu - Lac Băclănești - Lac Fortuna: Descoperiți lacurile Nebunu, Băclănești și Fortuna, locuri pline de viață și energie, unde păsările acvatice și vegetația abundentă vă vor încânta privirile.

Citeste mai mult

  • Mila 23 Sat (Pauză 30 de Minute): O scurtă oprire în Mila 23, un sat pitoresc de pescari, pentru a simți atmosfera autentică a vieții deltei și pentru a savura produse locale.
  • Canal Dunărea Veche - Crișan: Navigăm pe Canalul Dunărea Veche, ajungând la Crișan, unde veți putea observa case tradiționale și viața localnicilor.
  • Lac Cuibul cu Lebede - Pădurea Caraorman (Vizită + Masă Opțional): Intrăm în Pădurea Caraorman, o adevărată comoară a Deltei. Aici puteți descoperi specii unice de plante și animale, iar pentru cei dornici, vă oferim o opțiune pentru masă în mijlocul naturii.
  • Sf. Gheorghe (Pauză 30 de Minute): Oprire în pitorescul sat Sf. Gheorghe, unde veți simți autenticitatea vieții locale și veți putea savura atmosfera răsfățată de Marea Neagră.
  • Brațul Sf. Gheorghe - Întoarcere la Tulcea: Ne întoarcem pe Brațul Sf. Gheorghe pentru a încheia călătoria în Tulcea, explorând natura sălbatică și frumusețea unică a Deltei Dunării.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator