Șoim în zbor, cer albastru, natură.

Chilia

Tulcea – Chilia – Mila 23

Lebădă albă pe apă, în natură.

250 Lei

Pentru a vă asigura o călătorie nu doar plăcută, ci și sustenabilă, vă rugăm să respectați următoarele reguli și sfaturi de bun simț:
  1. Respectați fauna și flora - Delta Dunării este un ecosistem fragil, așa că vă rugăm să admirați flora și fauna dintr-o distanță sigură. Nu deranjați păsările și animalele, și evitați colectarea plantelor.
  2. Aruncați gunoiul doar în locurile special amenajate - Păstrați Delta curată! Păstrați gunoiul cu dumneavoastră și aruncați-l doar în locurile special amenajate. Protejăm astfel habitatul natural și contribuim la menținerea ecologiei sănătoase a Deltei Dunării.
  3. Păstrați liniștea - Delta Dunării este un sanctuar de liniște pentru multe specii de păsări. Vă rugăm să păstrați un nivel scăzut de zgomot pentru a nu deranja aceste creaturi și pentru a vă bucura de sunetele naturii în liniște.
  4. Nu hrăniți animalele sălbatice - Chiar dacă intenția este bună, hrănirea animalelor sălbatice poate perturba dieta lor naturală și poate crea dependențe nocive. Lăsați natura să-și urmeze cursul și să se regleze singură.
  5. Folosiți produse biodegradabile - Dacă aveți nevoie să folosiți produse de uz personal în timpul excursiei, optați pentru produse biodegradabile. Protejăm astfel calitatea apei și a habitatului.
  6. Informați-vă despre speciile locale - Cu cât cunoașteți mai mult despre fauna și flora Deltei Dunării, cu atât veți aprecia mai mult această experiență. Ghizii noștri sunt aici pentru a vă împărtăși informații fascinante despre fiecare specie întâlnită.
  7. Respectați indicațiile ghizilor - Ghizii noștri sunt bine pregătiți și cunosc fiecare colțișor al Deltei. Ascultați cu atenție indicațiile lor și respectați orice reguli locale pentru a vă asigura o experiență sigură și plină de descoperiri.
  8. Fotografiați, dar cu măsură - Fotografiile sunt minunate, dar evitați folosirea blitz-ului, mai ales în apropierea păsărilor. Lumina puternică poate deranja și stresa animalele. Capturați amintiri, dar cu respect pentru mediul înconjurător.

Acestea fiind spuse, suntem convinși că fiecare călătorie cu barca prin Delta Dunării va fi nu doar o aventură memorabilă, ci și un angajament pentru protejarea acestui colț unic de natură. Vă așteptăm să descoperiți frumusețea Deltei Dunării alături de Deeper Blue!

Pentru rezervari sunati la:

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj