Lebădă zburând deasupra apei la apus.

Tulcea – „Lac Nebunu”

Plecare din Tulcea la ora 09:30 am

Facem această excursie zilnic, din 01 Mar. până în 30 Nov.

Rezervare

Capacitatea barcii : 11 locuri

Durata Traseu: 3 ore

Pret: 150 lei / persoana

Bun venit în călătoria noastră captivantă prin Delta Dunării! Experimentează frumusețea sălbatică a Deltei într-o excursie memorabilă pe traseul "Tulcea - Lac Nebunu", un itinerariu de 3 ore care te va introduce în peisajul mirific al Deltei.

Puncte de Interes:
  • Tulcea - Pornim de la pontonul Deeper Blue, aflat pe faleza din Tulcea, oraș pitoresc cu o istorie bogată situat la poarta de intrare a Deltei Dunării. Admirăm arhitectura locală specifică și simțim atmosfera captivantă a acestui oraș cu influențe culturale variate.
  • Canal Mila 36 - Navigăm pe apelor Canalului Mila 36, o zonă emblematică a Deltei. Aici, întâlnim o varietate fascinantă de păsări acvatice și aflăm informații despre habitatul unic al Deltei.
  • Canal Sireasa Sud și Canal Șontea Noua - Explorăm întortocheatele meandre ale Canalului Sireasa Sud și admirăm biodiversitatea deosebită a acestor zone. Timpul petrecut aici oferă oportunitatea de a observa specii variate de păsări și de a înțelege adaptările acestora la mediul acvatic.
  • Canal Maladoi și Canal Cot Candura - Continuăm călătoria prin peisaje unice, traversând Canalul Maladoi și Canalul Cot Candura. Vegetația luxuriantă și priveliștea plină de farmec fac această parte a traseului o experiență de povestit tuturor cunoscuților care încă n-au văzut Delta.

Citeste mai mult

  • Canal Șontea și Lac Nebunu - Ajungem într-una dintre cele mai pitorești porțiuni ale excursiei - Canalul Șontea și Lacul Nebunu. Aici, putem observa specii rare de păsări, cum ar fi egreta albă și piciorongul, în timp ce peisajul de apă și stuf este la propriu desprins dintr-o poveste.
  • Întoarcerea prin Canal Sireasa Sud și Canal Mila 36 - Ieșim prin Canalul Sireasa Sud, apoi intrăm în Canalul Mila 36 și ne îndreptăm spre pontonul Deeper Blue, în Tulcea, oferindu-vă ocazia de a fotografia dintr-un alt unghi peisaje uimitoare pe care nu le-ați întâlnit în prima parte a călătoriei.

Pentru rezervari sunati la:

+40.744.386.462

Sau competeaza formularul:

Nume *
Email *
Telefon
Numar de persoane *
Data rezervarii *
Mesaj
Barca

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă. Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Important

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Curățenia ireproșabilă a bărcii reflectă grija noastră pentru detaliile de calitate, ea fiind destinată exclusiv turismului.

Siguranta

Fiecare persoană din barcă va fi echipată cu o vestă de salvare, destinată în primul rând siguranței dumneavoastră.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Fiind zilnic la malul apei, suntem tot timpul la curent cu starea Dunării, cu fenomenele meteo neprevăzute și cu diverse alte știri. În consecință, traseul prestabilit poate fi ușor modificat în funcție de nivelul apei, de vegetația din lacuri și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

La cererea turiștilor, absolut toate traseele se pot modifica. Se pot face curse combinate și pe alte canale și lacuri din Delta Dunării, altele decât cele listate în ofertă.Excursii de o zi in Delta Dunării cu traseu asemanator